четвер, 10 червня 2021 15:25

Зеленський взяв на роботу людину режиму Януковича - Стерненко

Зеленський взяв на роботу людину режиму Януковича - Стерненко
Коли Зеленського запитують про Татарова, то він "переводить стрілки", каже Стерненко. Фото: Reuters

В Офісі президента Володимира Зеленського працюють люди колишнього заступника Адміністрації Януковича Андрія Портнова. Про це розповів громадський діяч Сергій Стерненко у відеоблозі.

"Портнов відкрито хизується тим, що відвідує Офіс президента і в ОП працюють його люди. Той самий Олег Татаров", - сказав Стерненко.

Активіст розповів, що Татаров вимагав для нього довічне ув'язнення, перед тим, як зайшов на посаду в ОП.

"І його адвокати сьогодні в суді вимагають те саме і представляють інтереси дружини мого нападника - тітушки, який намагався мене вбити", - сказав Стерненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 скандалів, які трапилися за два роки президентства Зеленського

Активіст заявив, що Татарова "відмазують" у справі про корупцію.

"І президент продовжує тримати його у своїй команді, навіть коли це б'є по його ж рейтингах. А коли в Зеленського запитують, чому він тримає Татарова, то президент просто "переводить стрілки". І керівника Офісу президента Єрмака, і всіх його заступників призначає саме Зеленський своїм указом і своїм підписом.

І саме Зеленський несе відповідальність за те, що взяв до себе на роботу людину Портнова.

Коли 18 і 20 лютого 2014-го на Майдані режим Януковича вбивав Небесну сотню, коли чинилися жахливі злочини, то Татаров розповідав, що це майданівці самі себе постріляли. Але, мабуть, для Зеленського це просто чутки", - сказав громадський діяч і нагадав заяву Зеленського під час виборчої кампанії 2019 року на стадіоні: "Чому не покарані прибічники Януковича?"

Президент Володимир Зеленський призначив Олега Татарова заступником керівника ОП торік у серпні.

У грудні Татарову повідомляли про підозру хабаря за надання недостовірного письмового висновку судового експерта в справі про заволодіння 81 млн грн Національної гвардії.

Того ж місяця Офіс генпрокурора передав провадження з НАБУ до СБУ.

НАБУ відкривало кримінальне провадження через можливе незаконне втручання Венедіктової у справу.

ЗМІ повідомляли, що НАБУ і САП підготували підозру Татарову, але генпрокурорка відсторонила чотирьох прокурорів, які вели цю справу.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський взяв на роботу людину режиму Януковича - Стерненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі