вівторок, 20 жовтня 2020 09:38

Зеленський виступить у Раді з посланням

Зеленський виступить у Раді з посланням
У Верховній Раді обговорюватимуть становище України. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський сьогодні звернеться до парламенту з традиційним щорічним посланням. Також у Раді заслухають міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Про це йдеться в порядку денному Ради, повідомляє "РБК-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ прогнозує невтішні цифри хворих на коронавірус

Нардепи заслухають послання президента про внутрішнє і зовнішнє становище України. А також Степанова - про заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби.

Парламентарі проголосують за включення до порядку денного та прийняття рішення про законопроєкт щодо боротьби з Covid-19.

Раніше перший заступник голови ВР, представник президента в парламенті Руслан Стефанчук оголосив, що 20 жовтня під час засідання Верховної Ради депутати заслухають традиційне щорічне послання від президента Володимира Зеленського. Це послання мало відбутися у квітні, однак у зв'язку з ситуацією з Covid-19 було перенесено.

Глава держави заявив, що жорсткий карантин в Україні буде введено у разі захворюваності коронавірусом у понад 9,5 тис. випадків за добу.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський виступить у Раді з посланням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі