понеділок, 19 жовтня 2020 22:40

Зеленський сказав, коли можуть повернути жорсткий карантин

Зеленський сказав, коли можуть повернути жорсткий карантин
Критичною буде ситуація від 9500 щоденних заражень. Фото: Reuters

Президент Володимир Зеленський розповів, яка кількість заражень коронавірусом є критичним для української медичної системи і при досягненні якого доведеться вводити жорсткий карантин.

"Критичною для медичної системи України ситуація стане, коли буде від 9500 щоденних заражень коронавірусом. Якщо буде більше 9500 інфікованих щодоби, ми будемо змушені вводити жорсткий карантин", - сказав він на зустрічі з представниками релігійних організацій України, повідомляє Офіс президента.

Держава не може щотижня збільшувати кількість ліжок і переводити медустанови тільки на лікування хворих з коронавірусом.

Зеленський побоюється введення найвищого рівня обмежень. Тоді зупиниться економіка країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почало діяти нове карантинне зонування в Україні

Президент закликав представників церков і релігійних організацій максимально зменшити скупчення людей і збільшити соціальну дистанцію під час заходів.

Усі роботодавці мають організувати роботу своїх працівників таким чином, аби всі, хто можуть - працювали віддалено. Про це під час брифінгу заявила заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський сказав, коли можуть повернути жорсткий карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі