неділя, 09 липня 2023 23:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський впевнений, що незабаром в РФ відбудеться революція

Зеленський впевнений, що незабаром в РФ відбудеться революція
Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливість революції в РФ. Фото: Офіс президента

В Росії може статися черговий заколот, який росіяни підтримають.

Заколот лідера приватної військоовї компанії "Вагнер" Євгена Пригожина продемонстрував слабкість влади глави Кремля Володимира Путіна, брак військової сили всередині РФ і незахищеність російського населення. Таку думку президент України Володимир Зеленський висловив ABC News в інтерв'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська пропаганда не була готова до заколоту Пригожина ‒ британська розвідка

"Є сигнал, що в Росії може бути черговий заколот, революція", – сказав він.

Президент України, пославшись на дані розвідки, зазначив, що Пригожин "став політичною фігурою", і вагався сказати, чому бунтівники зупинилися, не дійшовши до Москви і не зустрівши дорогою "особливого спротиву".

В режимі російського диктатора Володимира Путіна вже є тріщини, і незабаром вони можуть дійти до фундаменту, адже в РФ хоч і особливо нікому влаштовувати громадянську війну задля відстоювання власних прав, зате є охочі боротись за власні інтереси.

Зокрема, йдеться про людей з власною громадянською позицією, які готові захищати свої права і боротись за них, сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський впевнений, що незабаром в РФ відбудеться революція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі