пʼятниця, 29 січня 2021 09:37

Зеленський у відео підколов попередників

Зеленський у відео підколов попередників
Вже цього року українці зможуть отримати доступну іпотеку на житло, каже Зеленський.

Президент Володимир Зеленський записав відео, у якому звітує про роботу.

Він заявив про доступну для українців іпотеку під 7%.

"У програмі ми обіцяли зробити все, аби в молодих українських родин боліла голова лише від одного питання - що ж саме їм обрати: квартиру в місті чи заміський будинок? Цього тижня зробили важливий, 1-й крок на шляху до цього. Запущено доступну для українців іпотеку - 7 відсотків.

Я вважаю, що це велика перемога.

Коли хтось вам каже, що за його часів показники в країні були вищі, він в цьому сенсі не бреше. Бо ще 2 роки тому середня ставка іпотеки в Україні була 21 відсоток", - сказав глава держави.

За словами Зеленського, цьогоріч українці зможуть отримати доступну іпотеку на житло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський готується до другого терміну

"Цей тиждень можна назвати тижнем стабільності", - сказав президент.

Також Зеленський згадав про пенсії і тарифи.

"У передвиборчій програмі я обіцяв, що в Україні бабуся має отримувати гідну пенсію, а не інфаркт від платіжки. Пенсії та мінімальні зарплати вже збільшено.

Уряд встановив граничну ціну на газ. І це кінець планам деяких монополістів. Вони хотіли, щоб зростали 3 речі: тарифи, їх власні кишені та невдоволення серед людей. Їм це не вдалося, уряд встановив граничну ціну на газ для побутових споживачів - 6 гривень 99 копійок. Менше може бути, більше - ні", - сказав президент.

Також Зеленський сказав, що тарифи на тепло і гарячу воду не піднімуться.

"Я закликаю місцеву владу, до повноважень якої належать саме ці питання, поставитись до цього відповідально, з думкою про пересічних українців", - заявив президент.

Цього тижня президент Володимир Зеленський відвідував засідання фракції "Слуга народу". Просив від депутатів, аби ті підтримали кандидатуру Юрія Вітренка на посаду першого віцепрем'єра.

28 січня Верховна Рада вдруге провалила призначення Вітренка. "За" проголосували 177 "слуг", загалом питання набрало лише 204 голоси.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський у відео підколов попередників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі