середа, 04 листопада 2020 20:09

Зеленський скасував посаду першого заступника голови Офісу президента

Зеленський скасував посаду першого заступника голови Офісу президента
Фото: glavcom.ua

Президент України Володимир Зеленський скасував посаду першого заступника глави Офісу президента.

Відповідний указ №484/2020 від 4 листопада "Про внесення змін до указів президента України від 20 червня 2019 року №417 та від 25 червня 2019 року №436" розміщений на сайті глави держави.

Так, зі статті 2 указу №417 "Питання забезпечення діяльності президента України" виключені абзаци "Перший заступник керівника Офісу президента України", "помічники президента", "Директорат з питань регіональної політики та децентралізації", "Департамент з питань державного протоколу та церемоніалу".

Згідно з указом, у структурі ОП тепер будуть створені Служба державного протоколу та церемоніалу, Служба моніторингу та управління ризиками та Директорат з питань регіональної політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОП пояснили, чому звільнили заступника Єрмака

Також відповідні абзаци виключені й з положення про Офіс президента, затвердженого указом №436.

Відповідним указом президент доручив керівнику Апарату Офісу глави держави вжити в установленому порядку вищезгадані заходи.

Указ набирає чинності з дня опублікування.

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Трофімова з посади першого заступника голови Офісу президента та призначив його своїм позаштатним радником.

Трофімова звільнили,згідно з поданою ним заявою.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський скасував посаду першого заступника голови Офісу президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі