субота, 07 березня 2020 16:50

Зеленський розповів, яким бачить кінець Росії

Зеленський розповів, яким бачить кінець Росії
Зеленський думає, що ера політичного аутсайдера тільки починається, і його модель кампанії може досягти успіху в іншій країні. Фото: Уніан

Президент Володимир Зеленський переконаний, що в Росії буде новий очільник.

Всі тоталітарні режими закінчують однаково, сказав Зеленський в інтерв'ю The Guardian.

"Звичайно, там (в РФ - ред.) з'явиться новий президент. Звичайно, це відбудеться. Який це буде президент, я не знаю... Але ми бачимо, що всі тоталітарні режими закінчують однаково".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прищі і дірявий човен: що розповів Зеленський в інтерв'ю світовим ЗМІ

На зауваження, що Путін ніколи не поступиться владою людині на зразок Зеленського і питання, чи передрікає він криваву революцію в Росії, президент сказав: "Я не хочу, щоб люди гинули де завгодно. Але ми повинні розуміти, що якщо ви продовжите затягувати пружину, в якийсь момент вона зламається".

Також Зеленський думає, що ера політичного аутсайдера тільки починається, і його модель кампанії може досягти успіху в іншій країні.

"Я впевнений, що це можливо, особливо коли люди втомилися, коли вони бігають, як білки в колесі, і є ці давні політики з великими фінансовими ресурсами. У цих місцях, де люди шукають ковток свіжого повітря, це має спрацювати".

Президент України Володимир Зеленський порівняв свою посаду з роллю в серіалі "Слуга народу". Спочатку він сказав в інтерв'ю The Guardian, що його роль у житті та в серіалі схожа. Але відразу ж Зеленський змінив свою думку. Реальна робота президента пов'язана з набагато більшими труднощами, ніж серіал.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський розповів, яким бачить кінець Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі