понеділок, 30 березня 2020 16:42

Зеленський прийшов в Раду

Президент Володимир Зеленський прийшов у Верховну Раду у понеділок.

 

Він з'явився у сесійній залі у масці.

"У нас не може бути будь-якої опозиції під час кризової ситуації через коронавірусну хворобу.

Я вас дуже прошу підтримати ці законопроєкти (про банківську діяльність і ринок землі. - Gazeta.ua). Від вашого голосування дійсно залежить, чи буде дуже важлива фінансова підтримка (МВФ. - Gazeta.ua) нашої економіки чи цього не станеться", - звернувся він до депутатів.

Зеленський зняв маску.

 

"Я вам хочу сказати, я зніму на секунду маску. Просто хочу сказати, щоб ви бачили моє обличчя. У мене теж багато запитань до цієї ситуації. І вас дуже прошу підтримати ці законопроєкти. Вони просто важливі для українського народу", - сказав президент.

"Дійсно зараз всім складно, складно всьому світові. Дуже складно Україні. Для нас важлива підтримка економіки України, людей які працюють на підприємствах. Для нас дуже важливо, щоб відбулося підписання меморандуму з Міжнародним валютним фондом", - звернувся Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада призначила нового міністра фінансів

Президент Володимир Зеленський закликав Верховну Раду проголосувати 2 закони.

"Після чого ми отримаємо підтримку від наших міжнародних фінансових партнерів у розмірі щонайменше 10 млрд доларів. Це потрібно для стабілізації економіки та подолання кризи", - казав глава держави.

Міжнародний валютний фонд пропонує Україні 2 умови для нової програми фінансування - ухвалити законопроєкти про вдосконалення системи регулювання банківської системи та земельну реформу.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський прийшов в Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі