вівторок, 09 червня 2020 10:01

Зеленський пояснив свій образливий виступ про Україну

Зеленський пояснив свій образливий виступ про Україну
Зеленський, який у минулому "жартував" щодо МВФ, зараз сам іде до нього по допомогу. Фото: Ельдар Сарахман

Президент Володимир Зеленський каже, що не хотів ображати українців, коли, будучи шоуменом "Кварталу 95", на виступі у латвійській Юрмалі порівнював Україну з порноакторкою.

На запитання "Вам соромно за жарти з минулого "Кварталу" про Україну?" Зеленський відповів "Українській правді".

"Не треба соромитися якихось помилок. Хоча їх ніхто не хотів робити, когось ображати. Навіть у гуморі".

"Можу вам сказати відверто. Якщо справді велика кількість людей, чи навіть хтось, це сприйняв як жарт і порівняння України з повією, то за такі речі мені соромно. І я неправий. Але жарт був про інше.

Жарт був, я вважаю, про несамостійність фінансову. І так воно є. Несамостійність української фінансової системи щодо інших. Ми повинні бути незалежною країною. Ніхто не має права нами керувати", - заявив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський підписав "антиколомойський" закон

2016 року Володимир Зеленський на фестивалі в Юрмалі розповідав тамтешній публіці про Україну (дослівно): "Что касается кредитования, то Украина напоминает актрису из немецких фильмов для взрослых. Готова принять в любом количестве с любой стороны. Если вам не жалко".

Ця фраза Зеленського викликала обурення та критику серед українців.

Президент Володимир Зеленський заявляв, що Україні потрібна допомога МВФ. За словами глави держави, є домовленість про мінімум $8 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський пояснив свій образливий виступ про Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі