неділя, 05 травня 2019 00:02

Зеленський написав листа спікеру ВР Андрію Парубію з вимогою призначити день інавгурації

Переможець другого туру виборів президента України Володимир Зеленський написав листа на ім'я голови Верховної Ради Андрія Парубія щодо призначення дати інавгурації.

"В умовах зовнішньої агресії для нашої країни надзвичайно важливо уникнути "вакууму влади" та забезпечити якнайшвидше набуття повноважень новообраним президентом України. Пропоную провести урочисте засідання для складення присяги 19 травня", - йдеться у листі, який він продемонстрував у Facebook.

  Лист Володимира Зеленського до Андрія Парубія
Лист Володимира Зеленського до Андрія Парубія

Також Зеленський висловив сподівання, що народні депутати підтримають пропозиції його команди на засіданні 14 травня, "адже нам потрібно працювати, зокрема і з парламентом".

"Визначеність вкрай важлива і для народу України, і для іноземних гостей, які вже висловили бажання прибути на урочистості, і для мене особисто", - додав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський назвав дату інавгурації

Новообраний президент України Володимир Зеленський заявив, що поки рано говорити про можливий розпуск Верховної Ради і дострокові парламентські вибори.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський написав листа спікеру ВР Андрію Парубію з вимогою призначити день інавгурації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі