пʼятниця, 17 грудня 2021 21:26

Зеленський гуляв на новорічній локації - його "зловив" журналіст
12

Журналіст Михайло Ткач запитав президента Володимира Зеленського про таємні візити бізнесмена Іллі Павлюка в Офіс президента.

Це сталося на відкритті святкового містечка під ОП у п'ятницю ввечері.

Журналіст запитав, для чого Павлюк таємно заїжджає в ОП і які питання там вирішує.

На що Зеленський відповів: "До нас в Офіс ніхто таємно не заїжджає. До мене особисто. Бувають бізнесмени, бувають журналісти. Але таємно – ні"

Охорона президента відштовхувала журналіста.

Президент був разом із дружиною Оленою Зеленською.

Співаки Ольга Полякова і Дзідзьо виконали новорічну пісню. Виступав Київський академічний театр українського фольклору "Берегиня" і Національний заслужений академічний ансамбль танцю України ім. Павла Вірського.

Святкове містечко відкрили біля Офісу президента
Фото: president.gov.ua
Президент із дружиною на новорічній локації

На території містечка працюватиме безкоштовна інклюзивна ковзанка, карусель для дітей і дорослих і будинок – резиденція Святого Миколая. Також облаштували новорічні фотозони, ялинковий ярмарок і торговельні будиночки, де можна придбати ласощі, напої і сувеніри.

Відвідати святкове містечко можна щодня, без вихідних, з 10:00 до 21:00 упродовж усіх новорічно-різдвяних свят.

Локації створили з допомогою меценатів і благодійних організацій, повідомив сайт президента.

Раніше журналісти з'ясували, що Ілля Павлюк таємно відвідує ОП. Використовував авто з номерами прикриття, після чого його завозили до Офісу.

Павлюка називають куратором групи депутатів у фракції "Слуга народу", який координує їх в інтересах олігарха Ріната Ахметова і своїх.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський гуляв на новорічній локації - його "зловив" журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі