пʼятниця, 03 червня 2022 02:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Зберігається загроза ракетних ударів і висадки десанту з Чорного моря - ОК "Південь"

Зберігається загроза ракетних ударів і висадки десанту з Чорного моря - ОК "Південь"
В Оперативному командуванні "Південь" відзвітувались за минулий день. Фото: Міноборони

В Чорному морі при виконанні завдань з блокування району, судноплавства і роботи портів, перебувають два ракетних і п'ять великих десантних кораблів.

Зберігається загроза і ракетних ударів, і висадки десанту, повідомляє пресслужба Оперативного командування "Південь".

Ворог підтягнув та розвантажує на залізниці, в 40 км від Херсону 27 БМП-1.

Під час спроби здійснити повітряну розвідку на Миколаївщині влучно збитий черговий "Орлан-10" противника.

За результатами виконання нашими ракетно-артилерійськими підрозділами та авіацією Повітряних сил вогневих завдань та авіаударів, попередньо втрати ворога складають 24 рашисти, танк Т-72, чотири 152 мм гаубиці "Мста-Б", чотири одиниці броньованої та автомобільної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеса й Миколаїв здригнулися від вибухів

Протягом дня Миколаїв обстріляно тричі: ранком – системами залпового вогню, вдень і ввечері - важкою ствольною артилерією. Пошкоджені дві багатоповерхівки, чотири приватні будинки та господарські будівлі, уражені водопровід та газопровід, витоку газу і загрози населенню нема.

Внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула на місці, ще одну – госпіталізували. Але врятувати життя постраждалому не вдалося. Також відомо ще про двох поранених.

Під час вечірнього обстрілу обласного центру, снаряди влучили в складські промислові приміщення, виникла масштабна пожежа. Силами рятувальників вона ліквідована. Постраждалих нема.

Зараз ви читаєте новину «Зберігається загроза ракетних ударів і висадки десанту з Чорного моря - ОК "Південь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі