понеділок, 26 жовтня 2015 00:45

Завтра рада коаліції розбереться з виборами в Маріуполі - Гройсман

Завтра рада коаліції розбереться з виборами в Маріуполі - Гройсман
proua.com.ua

Раду парламентської коаліції у понеділок розгляне питання про проведення місцевих виборів в Маріуполі. Про це заявив в ефірі телеканалу "Інтер" спікер Верховної Ради Володимир Гройсман.

Глава парламенту підкреслив, що вибори в Маріуполі повинні пройти як можна швидше.

"Їх (вибори в Маріуполі - ред.) треба провести якомога швидше. Треба подивитися на терміни юридично, коли це можна зробити. Завтра відбудеться рада коаліції. Я думаю, він розгляне це питання і винесе пропозицію", - сказав спікер.

Гройсман запевнив, що зробить все можливе, щоб в найкоротші терміни це питання було розглянуте, і все, що залежить від Верховної Ради, було прийнято для проведення виборів".

Нагадаємо, у Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації повідомили про скасування виборів у Маріуполі і Красноармійську.

У Маріуполі відкрилось 213 виборчих дільниць, не змогла розпочати свою роботу тільки дільниця № 205. Маріупольська міська виборча комісія не отримала бюлетені з типографії та відповідно не передала дільничним виборчим комісіям виборчі бюлетені, які не можуть бути використані під час проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Завтра рада коаліції розбереться з виборами в Маріуполі - Гройсман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі