пʼятниця, 08 серпня 2008 17:04

Заступник Огризка зустрівся з грузинським дипломатом

Сьогодні відбулася зустріч заступника міністра закордонних справ України Костянтина Єлісеєва з Тимчасовим повіреним Грузії в Україні Зурабом Двалішвілі у зв"язку із загостренням ситуації у Південній Осетії (Грузія).

Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України, Єлісеєв довів до відома грузинської сторони Заяву МЗС України щодо ситуації у Південній Осетії (Грузія). Він особливо звернув увагу на необхідність негайного припинення вогню як невід"ємної передумови для початку переговорів з метою врегулювання ситуації.

Представник Грузії, своєю чергою, поінформував про поточний стан справ у зоні протистояння і високо оцінив готовність України зробити свій внесок у справу якнайшвидшого врегулювання ситуації в регіоні.

Сьогодні 8 серпня Міністерство закордонних справ України поширило заяву, в якій висловило глибоку стурбованість у зв"язку з подальшим загостренням ситуації у Південній Осетії (Грузія), повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Заступник Огризка зустрівся з грузинським дипломатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі