субота, 22 травня 2010 04:39

Заступник Медведька обіцяв, що "регіоналів" спитають за зламані носи

Заступник Медведька обіцяв, що "регіоналів" спитають за зламані носи

Заступник Генеральногопрокурора Ренат Кузьмін запевняє, що слідство розгляне версії обох сторін щодо подій 27 квітня у стінах Верховної Ради.

Про це він заявив в ефірі програми Велика політика з Євгенієм Кисельовим на каналі Інтер.

Так відповідаючи на питання , чому до прокуратури викликаються тільки представники опозиції, Кузьмін зауважив:

"Не можна так вибірково ставитися до подій. Розслідується кримінальна справа. По ній одна сторона звинувачує іншу. Завдання слідчого — визначити, хто винен. Притягнемо до відповідальності як тих хто ламав носи, так і тих, хто кидав шашки. Справа буде розслідувана. І можете в цьому не сумніватися", - запевнив заступник генпрокурора.

Кузьмін також висловив впевненість у тому, що отруєння кандидата у президенти України Віктора Ющенка дійсно було.

"Факт отруєння Ющенка очевидний. Це видно на його обличчі. Чи було це зробленно умисно, чи це було наслідком харчового отруєння, чи внаслідок невдалих косметичних процедур — це має встановити слідство", - наголосив він.

Кузьмін торкнувся і питання звільнення фігуранта "педофільного скандалу" Дмитра Полюховича.

"Якщо перефразовувати героя Висоцького у фільмі "Місце зустрічі змінити не можна", що злодій повинен сидіти у в'язниці, то педофіл з в'язниці виходити не повинен. Якщо слідчий відпустив без підстав, то він має бути покараний. Якщо провину людини не доведено, то вона має бути відпущена", - переконаний Кузьмін.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Заступник Медведька обіцяв, що "регіоналів" спитають за зламані носи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі