понеділок, 16 листопада 2020 12:36

Заступниця Степанова порадила підприємцям "шукати додаткові види доходу" та йти працювати в лікарні

Заступниця Степанова порадила підприємцям "шукати додаткові види доходу" та йти працювати в лікарні
Заступниця Степанова заявила, що тимчасову роботу для підприємців готові надати лікарні. Фото: zik.ua

Заступниця міністра охорони здоров'я Максима Степанова Ірина Микичак порадила підприємцям через карантин вихідного дня "шукати додаткові джерела доходу" та йти працювати в лікарні.

Про це заступниця МОЗ сказала під час брифінгу, повідомляє "Еспресо.TV".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді розглянуть скасування карантину вихідного дня

"Ми просимо оглянутися навколо себе та знайти інші додаткові джерела доходу, де можна заробляти під час карантину, з дому, онлайн, надаючи дистанційні послуги, на винос, на вивіз і тому подібне".

Вона запропонувала малому бізнесу перетворювати проблеми в нові можливості, як це роками роблять медики в поліклініках, не маючи ресурсу, з жебрацькою заробітною платою, але максимально надаючи якісні медичні послуги кожному громадянину.

Тимчасові робочі місця для підприємців у вимушеному простої готові надати лікарні. Центри медичної допомоги потребують "сильних і здорових робочих рук" - економістів, бухгалтерів, санітарів, техніків, працівників пральні і кухні, електриків, водіїв, сторожів, вахтерів, різноробочих, додала заступниця МОЗ.

"Приходьте в лікарні. Ми маємо можливість взяти на роботу всіх. Допоможіть медицині рятувати життя кожного з нас, наших рідних і близьких", - закликала вона.

Кабінет міністрів прийняв рішення про посилення карантинних обмежень. За пропозицією Міністерства охорони здоров'я, на всій території України діятиме загальний карантин вихідного дня.

Карантин вихідного дня в Україні найбільше порушили у Львівській, Дніпропетровській, Черкаській, Київській, Тернопільській областях та в Києві. Загалом зафіксували 1029 порушень.

14 листопада міністр охорони здоров'я Максим Степанов отримав позитивний тест на Covid-19 і перебуває на самоізоляції вдома.

Зараз ви читаєте новину «Заступниця Степанова порадила підприємцям "шукати додаткові види доходу" та йти працювати в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі