вівторок, 23 листопада 2010 12:14

Замість міліції підприємців розженуть "комунальники"

Замість міліції підприємців розженуть "комунальники"

До наметового містечка на Майдані Незалежності прийшов прес-секретар столичної міліції Володимир Поліщук.

За його словами, державні виконавці через деякий час демонтують наметове містечко та заборонять проведення акції. Поліщук нагадав, що рішення про заборону проведення акцій на Майдані ухвалив Окружний адміністративний суд міста Києва.

"Окружний адмінсуд своїм рішенням заборонив проведення масових акції до 26 листопада", - нагадав він.

Прес-секретар міліції також зазначив, що мітингувальники мали б допомагати міліції охороняти громадський порядок.

"А не так як вчора. Нападали, ламали машини", - підкреслив він.

Водночас спікер столичного МВС зазначив, що в функції міліції не входить прибирати намети з головної площі країни.

"Цим буде займатися Державна виконавча служба та комунальні служби", - сказав Поліщук, додавши, що йому не відомо, яке остаточне рішення буде ухвалене.

У свою чергу представники комунального підприємства "Київблагоустрій" інформують організаторів акції про заборону проведення в центральній частині міста саме цієї акції і таким чином не будуть порушувати громадського порядку.

Разом із Поліщуком до наметового містечка прийшло двоє міліціонерів. Сказали, що вони із Шевченківського райвідділу міліції. Спробували знайти когось з організаторів мітингу, однак натрапили на "бютівця" Віктора Уколова. Він запитав, чи є у них якісь претензії, додавши, що проводить зустріч з виборцями. На підтвердження своїх слів нардеп почав на очах міліціонерів розповідати мітингувальникам про вади Податкового кодексу.

Нагадаємо, що підприємці продовжують акцію протесту проти ухвалення Податкового кодексу. Вони вимагають від президента Віктора Януковича ветувати документ. Крім того, протестувальники заявили, що почали збір підписів за проведення референдуму про припинення повноважень Ради.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Замість міліції підприємців розженуть "комунальники"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі