четвер, 25 листопада 2010 10:18

Замість 200 тисяч мітингувальників зібралось лише 4 тисячі

Замість 200 тисяч мітингувальників зібралось лише 4 тисячі

На Майдані Незалежності зібралося на даний час близько 4 тисяч людей.

Вони стоять на Майдані, розмовляють між собою, обговорюють свої подальші дії. Люди дудять у дудки, свистять, кричать "ганьба".

Представники малого бізнесу Житнього ринку міста Києва говорять, що в разі як президент не заветує Податковий кодекс "їм доведеться піти у підпілля". Вони обурюються тому, що "в Україні з приходом нової влади зникла демократія та свобода слова".

На одяг підприємці пов'язали салатові стрічки. Пояснюють це тим, що таким чином у натовпі пізнаватимуть своїх.

У наметовому містечку розливають гарячий чай та роздають печиво.

В коментарі Gazeta.ua нардеп від БЮТ Сергій Міщенко розповів, що провів цю ніч на Майдані.

За його словами ніч пройшла спокійно. Депутат також розповів, що міліція зупиняє на Одеській трасі людей, які їдуть до Києва.

"Люди дзвонять, розповідають що зупиняють машини та автобуси. Одеситів їде дуже багато. Там же ринок 7-й кілометр", - зауважив "бютівець". - Це буде тест на силу народу. Одразу буде видно чи прийшли люди сюди за ідею до кінця чи отримати щось тільки для себе. Ми побачимо, чи є серед людей тушки".

Між тим підприємці заявляють, що 25 листопада на всій території України пройде масштабна акція проти податкового документу.

Нагадаємо, що на Майдані триває акція протесту підприємців проти ухвалення Податкового кодексу. Представники малого та середнього бізнесу вимагають від президента накласти вето на документ.

Напередодні організатори мітингу заявляли про те, що зберуть сьогодні близько 200 тисяч людей. Проте, як повідомлялося, багато автобусів з мітингувальниками заблокувала ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «Замість 200 тисяч мітингувальників зібралось лише 4 тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі