четвер, 25 листопада 2010 08:56

Підприємці поскаржилися США на Януковича і Ко

Підприємці поскаржилися США на Януковича і Ко

Представники підприємців, що протестують проти Податкового кодексу, провели зустріч з представниками дипломатичних відомств США та країн ЄС.

Про це повідомив один з організаторів акцій протесту.

За його словами, мітингувальники зустрілися представники посольств США, Німеччини, Франції, Іспанії, Данії інших країн Євросоюзу.

"Донесено інформацію про те, що страйк носить мирний громадянський характер, що права і свободи під серйозною загрозою. Донесено, що владою чиняться постійні спроби, щоб припинити цю акцію, бо вона практично є іскрою, з якою може почнеться загальнонаціональний виступ по захисту наших прав", - додав активіст.

"Дипломати запевнили, що світова спільнота, США, країни ЄС пильно стежать за тим, що відбувається в Україні, вони бачать, як згортаються права і свободи. Їм не байдуже. Ми не самі", - зазначив він.

Нагадаємо, що на Майдані Незалежності тривають акції протесту проти ухвалення Податкового кодексу. Підприємці вимагають вето президента на документ. Між мітингувальниками та першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим тривають переговори.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Підприємці поскаржилися США на Януковича і Ко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі