пʼятниця, 30 вересня 2011 10:32

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захист Тимошенко розніс закиди прокуратури у пух і прах

Захист Тимошенко розніс закиди прокуратури у пух і прах

Виступ представників прокуратури у Печерському суді не ґрунтується на встановлених фактах. Тому немає жодних підстав для обвинувачення Юлії Тимошенко.

Про це у суді сказав її адвокат Юрій Сухов, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Він нагадав, що прокуратура наполягає на тому, що свідчення Продана, Лівінського та Турчинова не можна брати до уваги, тому що вони близько співпрацювали із прем'єром.

Сухов наголосив, що в той же час прокурори посилаються на свідчення свідків, які зараз перебувають при владі, тому мають зацікавленість залишитись на своїх місцях.

Адвокат пояснив, що коли свідки дають неправдиві покази, то проти них порушуються кримінальні справи.

"Поки таких справ немає, тому свідчення вважаються правдивими", - додав захисник Тимошенко.

Коментуючи заяву прокуратури про те, що Тимошенко змусила Дубину підписати контракт з Росією, Сухов запропонував поспілкуватись із Дубиною. Адвокат підкреслив, що це сильна людина, яка, якщо не захоче, нічого підписувати не буде.

Разом з тим інший адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк назвав нонсенсом заяву прокурорів, що Тимошенко змусила Дубину та Діденка підписати контракт. Він нагадав, що ці свідки не говорили, що вона їх змушувала.

Плахотнюк також зауважив, що прокуратура боїться провести експертизу підпису Тимошенко під директивами, адже там стоїть факсиміле.

"Це не є власноручний підпис. Прокуратура боїться цього факту, тому що тоді повністю руйнується кримінальна справа", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «Захист Тимошенко розніс закиди прокуратури у пух і прах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі