вівторок, 29 січня 2013 14:59

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захист Тимошенко досі не отримав матеріали справи щодо вбивства Щербаня

Захист Тимошенко досі не отримав матеріали справи щодо вбивства Щербаня
Фото: liga.net

Захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко досі не отримав матеріал справи щодо вбивства народного депутата та бізнесмена Євгена Щербаня.

Про це на прес-конференції в Києві повідомив захисник Тимошенко Олександр Плахотнюк.

"18 січня Генпрокурор Віктор Пшонка повідомив, що слідчі дії по справі вже завершено і захист може приступити до ознайомлення з матеріалами справи. Так от сьогодні, вже 29 січня, тобто 11 день, і захист досі не отримав доступ до матеріалів, про ознайомлення із якими говорив Пшонка", - зазначив захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозра Тимошенко у замовному вбивстві — спрямована піар-кампанія - Плахотнюк

Також він сказав, що крім захисту Тимошенко сама неодноразово зверталась із заявою до слідчих, аби були надані матеріали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції поскаржились на "регіоналів"-кнопкодавів та суспільну корупцію

"Тому не зрозуміло, чи вже закінчилося розслідування цієї справи, чи не закінчилося, чи можливо заяви ГПУ робляться в залежності від того, що їм вигідно. Тому, говорити про те, що ГПУ дотримується кримінального процесу про цій справі немає підстав. Це робиться лише для того, аби будь-якими засобами обвинуватити Юлію Володимирівну. У тому що вона не скоїла і не могла скоїти ", - підкреслив адвокат.

Як зауважили на прес-конференції, наразі у цій справі захисниками Тимошенко є Олександр Плахотнюк, Сергій Власенко та Андрій Кожем'якін. Однак з усіма захисниками Тимошенко визначиться найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «Захист Тимошенко досі не отримав матеріали справи щодо вбивства Щербаня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі