субота, 18 січня 2014 11:36

Захарченко знову погрожує українцям, які "не хочуть миру та спокою"

Захарченко знову погрожує українцям, які "не хочуть миру та спокою"
Віталій Захарченко Фото: mediaport.ua

Глава МВС Віталій Захарченко пообіцяв жорстке реагування з боку правоохоронних органів на кожне правопорушення в межах чинного законодавства України. Про це він сказав на засіданні колегії відомства, повідомляє "Укрінформ".

"Міністерство внутрішніх справ зацікавлене у конструктивному діалозі з усіма, хто бажає миру та спокою в державі. Натомість кожне правопорушення зустрічатиме з нашого боку жорстке реагування в межах чинного законодавства", - зазначив він.

За словами міністра, найбільш "значимими для українського суспільства" визначено кілька напрямків діяльності МВС.

"Зокрема, йшлося про необхідність консолідації зусиль правоохоронних органів та громади у протидії наркозлочинності, викорінення корупції та припинення протиправних зазіхань на державний бюджет, а також про посилення ролі дільничного у профілактиці правопорушень", - зазначив Захарченко.

Також він додав, що головним же пріоритетом у роботі відомства на поточний рік залишається його реформування.

"Ще раз хочу висловити глибоку вдячність міліцейським колективам, військовослужбовцям внутрішніх військ за самовіддане, професійне ставлення до виконання службових обов'язків", - підсумував Захарченко.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко знову погрожує українцям, які "не хочуть миру та спокою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі