понеділок, 02 серпня 2010 20:29

За "оду" на честь Януковича дадуть тисячу гривень

За "оду" на честь Януковича дадуть тисячу гривень

У Криму пройде конкурс журналістських робіт на тему "Президент Янукович: кримські пріоритети". Організатором конкурсу виступають республіканський комітет з інформації і регіональне відділення Національної спілки журналістів України.

Учасники конкурсу повинні будуть висловити ставлення до "стратегії президента, який поставив завдання зробити Крим перлиною України". Крім іншого, як вважають організатори заходу, роботи на цю тему будуть сприяти "формуванню позитивного іміджу Криму як зони політичної і соціальної стабільності".

Переможцю конкурсу обіцяна премія в тисячу гривень. За друге і третє місця - 800 і 500 гривень відповідно. Статті будуть прийматися до 10 вересня.

Нагадаємо, Янукович нещодавно заявив, що в Криму необхідно розвивати інфраструктуру, щоб повною мірою використати туристичний потенціал регіону. При цьому він велів чиновникам відпочивати саме на кримських курортах, а не за кордоном.

Пізніше, на зустрічі з головою Європейської ради Херманом ван Ромпеєм він назвав Крим "перлиною всього світу" і запропонував розвивати цей регіон у рамках європейської програми "Східне партнерство".

КІА.

Зараз ви читаєте новину «За "оду" на честь Януковича дадуть тисячу гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі