четвер, 31 грудня 2015 09:56

За ніч бойовики стріляли 31 раз – прес-центр АТО

За ніч бойовики стріляли 31 раз – прес-центр АТО

Російсько-терористичні бандформування продовжують порушувати умови припинення вогню в зоні проведення АТО.

Про це інформує сensor.net. ua з посиланням на сторінку прес-центру АТО в Facebook.

За даними штабу, за минулу добу бойовики 31 раз намагалися спровокувати українські підрозділи на застосування у відповідь зброї, проте усі спроби окупантів виявилися невдалими.

"Учора увечері загарбники двічі із стрілецької зброї, снайперських рушниць і ручних протитанкових гранатометів прицільно обстрілювали позиції наших військ у Мар'їнці", - сказано в повідомленні.

Крім того, відзначається, що не припиняє ворог вести вогонь і північніше за тимчасово окуповану кремлівськими найманцями Горловку.

"З 82-мм мінометів бандити двічі били у бік наших захисників в районі селища Зайцево. Неподалік Новгородського бандити близько десяти разів відкривали вогонь із стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів.

На ділянці лінії розмежування сторін, розташованої на межі Донецької і Луганської областей, російсько-терористичні війська били у бік бійців української армії з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї і озброєння БМП.

Біля Донецького аеропорту підконтрольні російській владі злочинці здійснили озброєні провокації в Опитному і Пісках", - повідомили в прес-центрі АТО.

В той же час, в штабі відзначили, що починаючи з півночі, ворог в зоні проведення АТО зброю не застосовував.

Зараз ви читаєте новину «За ніч бойовики стріляли 31 раз – прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі