понеділок, 16 лютого 2015 11:15

З Путіним можна говорити тільки після повернення Криму - Дещиця

З Путіним можна говорити тільки після повернення Криму - Дещиця
rian.com.ua

Президент РФ Володимир Путін поводиться "як бандит", і з ним можна говорити тільки після того, як анексувати Крим повернуть до складу України. А зараз потрібно заздалегідь ініціювати нову міжнародну зустріч, щоб детально обговорити, яке покарання чекає Путіна за невиконання останніх мінських домовленостей.

Про це заявив Посол України в Польщі Андрій Дещиця під час VIII форуму Європа-Україна в польському місті Лодзь.

Зокрема, дипломат закликав не забувати про незаконної збройної анексії у виконанні Росії: "Ми повинні пам'ятати, що Путін це почав Він це почав в Криму".

Дещиця вважає, що російський президент поводиться, "як бандит", і з ним можна говорити тільки після того, як анексований півострів повернеться до складу України.

За словами посла, після революційної зміни влади в Україні в лютому минулого року Путін почав поводитися, як божевільний. "Путін збожеволів і почав діяти військовими методами", - сказав дипломат, нагадавши, що російський президент використовував своїх військових для того, щоб захопити Крим і пізніше дестабілізувати ситуацію в Донбасі.

Дипломат висловив думку, що Путін насправді використовує Донбас не тільки як плацдарм для дестабілізації ситуації в Україні, а також для того, щоб змусити хвилюватися весь світ.

"Мені здається, що він хоче піти далі", - сказав Дещиця.

Зараз ви читаєте новину «З Путіним можна говорити тільки після повернення Криму - Дещиця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі