середа, 05 червня 2013 01:36

"Всі красиві заяви Яценюка про те, що він не користувався привілеями, - голослівні і не відповідають дійсності" - Чечетов

"Всі красиві заяви Яценюка про те, що він не користувався привілеями, - голослівні і не відповідають дійсності" - Чечетов
Фото: vidomosti-ua.com

Розслідування, які свого часу проводили ЗМІ щодо держдачі А.Яценюка, вже підтвердили: його заяви про те, що він не користувався пільгами, не відповідають дійсності. Про це УНН повідомив народний депутат України, Перший заступник Голови парламентської фракції Партії Регіонів Михайло Чечетов.

"На тему держдачі Яценюка журналісти вже проводили свого часу цілі розслідування. Зокрема, у ЗМІ демонструвалися документи, які підтверджують, що Арсеній Яценюк, будучи спікером ВР, і заявивши, що відмовився від усіх привілеїв, усе-таки отримав державну дачу в Конча-Заспі. Крім цього, ЗМІ звертали увагу на факти, які підтверджують те, що цю дачу А.Яценюк отримував в останні дні перебування на посаді спікера, коли вже нібито заявив про відхід, але ще звільнив цю посаду", - зазначив народний депутат.

"ЗМІ також писали про те, що коли А.Яценюк втратив посаду, то просто забув про те, що отримував цю дачу. Але завдяки тому, що був опублікований список осіб, які користувалися держдачами в Конча-Заспі, громадяни все ж таки дізналися про цей факт", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він ніколи не питав: "А що з цього мені буде?" - мер Вінниці про Віктора Бронюка

"Так що громадянам уже давно відомо: всі красиві заяви Яценюка про те, що він не користувався привілеями, - голослівні і не відповідають дійсності. У тому числі це стосується і його сьогоднішньої заяви у ВР з цього приводу. І тим більше блюзнірством виглядають слова цього політика про моральне право вносити законопроекти щодо скасування пільг. Адже спочатку необхідно було відмовитися від них самому на ділі, а не на словах", - резюмував політик.

Довідка.

Під час виступу у ВР у вівторок, 4 червня, А.Яценюк зазначив: "Як глава парламенту я відмовився від державної резиденції. Як колишній глава парламенту я відмовився від земельної ділянки і також державної резиденції у Конча-Заспі. Як колишній глава парламенту я відмовився від автомобіля і супроводу, який передбачено відповідним розпорядженням. Я маю моральне право вносити такий законопроект" (щодо скасування пільг. - Ред.).

Зараз ви читаєте новину «"Всі красиві заяви Яценюка про те, що він не користувався привілеями, - голослівні і не відповідають дійсності" - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі