пʼятниця, 12 серпня 2022 10:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Волкер розказав, що може спричинити початок Третьої світової війни

Волкер розказав, що може спричинити початок Третьої світової війни
Ідеологія президента Російської Федерації Володимира Путіна така сама, як у Адольфа Гітлера, Беніто Муссоліні чи японців напередодні Другої світової війни. Фото: eastnews.ua

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден дуже обережно уникав речей, які, на його думку, могли втягнути Америку в прямий конфлікт із Росією, аби не спровокувати Третю світову війну.

Водночас така обережна поведінка президента Байдена не може зупинити Третю світову. Потрібно діяти з точністю до навпаки, вважає колишній спеціальний представник США з питань України Курт Волкер, передає "Главком".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залізти в голову диктатору: Волкер пояснив мотиви Путіна щодо війни в Україні

"У мене зовсім інша думка з цього питання. Імперіалістична ідеологія президента Російської Федерації Володимира Путіна така сама, як у Адольфа Гітлера, Беніто Муссоліні чи японців напередодні Другої світової війни. Тож не протистояння Путіну спричинить Третю світову війну, а навпаки, якщо ми йому не будемо протистояти", – сказав Волкер.

Ядерним шантажем російські окупанти намагаються зробити "сіру зону" не лише з Запоріжжя, а й з усієї України.

Росія має проєкт під назвою "Острів Росія". Його мета дуже проста – Російська Федерація омивається або водою, або країнами-васалами. Жодних інших сценаріїв вони розглядати не збираються. Єдиний виняток – Китай, із яким РФ хоче дружити.

Є підозри, що саме напередодні Дня Незалежності України Росія може влаштувати провокацію на білоруському полігоні з загибеллю іноземців. Щоб демонізувати ЗСУ і втягнути Білорусь остаточно у воєнні дії.

Зараз ви читаєте новину «Волкер розказав, що може спричинити початок Третьої світової війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі