четвер, 13 березня 2014 03:53

Військові у Криму вже перемогли в протистоянні і Україна пишається ними - Турчинов

Військові у Криму вже перемогли в протистоянні і Україна пишається ними - Турчинов

Голова Верховної Ради, виконуючий обов'язки президента України - Верховного Головнокомандувача Олександр Турчинов звернувся до особового складу Збройних Сил України на території Автономної Республіки Крим, членам сімей військовослужбовців, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За словами Турчинова, критичну гостроти набуло зухвале військово-політичний тиск проти України на Кримському півострові.

"Особовому складу Збройних Сил України в Криму випало непросте випробування першими протистояти неприхованим військових спроб анексії української території. Своєю вірністю Військової присяги і витримкою ви вже перемогли в цьому протистоянні. Збройні Сили України в Криму зірвали плани агресора, стримуючи відверті провокації на межі можливого вибуху, і забезпечуючи передумови для врегулювання конфлікту і збереження цілісності країни. Україна пишається захисниками своєї Батьківщини ", - зазначив Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Військові у Криму вже перемогли в протистоянні і Україна пишається ними - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua