пʼятниця, 27 квітня 2012 11:19

Водій швидкої каже, що Тимошенко голосно кричала

Водій швидкої каже, що Тимошенко голосно кричала
Фото: Reuters

Журналістам газети "Сегодня" вдалося поспілкуватися з працівниками підстанції швидкої допомоги, які транспортували ЮліюТимошенко із Качанівської колонії в лікарню.

Нагадаємо, Тимошенко відправили спочатку з колонії в лікарню, а потім знову в Качанівку з тієї причини, що вона відмовлялася від процедур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова ЄНП: Євросоюз має вжити рішучих заходів проти українського режиму

Офіційно керівництво підстанції коментарів не дає, але водії машин між собою обговорювали віп-пацієнтку. Вони не підтвердили, що вона була без свідомості (нагадаємо, в листі Юлія Тимошенко стверджує, що після побиття в колонії вона втратила свідомість і прокинулася вже в лікарні. - Авт.).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція вимагає порушити справу з приводу побиття Тимошенко

"У п'ятницю перевозив її Женя. Сьогодні він не працює. Нам всім було цікаво, ми обговорювали. Розповідали, що, коли наша швидка приїхала ввечері в колонію, Тимошенко голосно кричала. У машині вела себе спокійно, сказавши лише одну фразу:" Ви всі сволота ". Більше нічого від неї не було чутно протягом всієї дороги. Але коли приїхали в лікарню, вона знову почала шуміти, голосно кричати", - сказав водій однієї з машин швидких 4-й підстанції.

Зараз ви читаєте новину «Водій швидкої каже, що Тимошенко голосно кричала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі