вівторок, 13 березня 2012 16:40

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко заперечує, що Тимошенко хоче лікуватися у Берліні: "Це провокація і брехня"

Власенко заперечує, що Тимошенко хоче лікуватися у Берліні: "Це провокація і брехня"

Заява Державної пенітенціарної служби про те, що Юлія Тимошенко начебто вимагає лікування у Німеччині - відверта брехня та провокація.

Про це сказав захисник екс-прем'єра Сергій Власенко, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

За його словами, "Юлія Тимошенко вимагає, щоб лікування відбувалося чітко за протоколом німецьких лікарів, які у своєму медичному висновку зазначили, що таке лікування можливо лише в умовах стаціонару в спеціалізованій клініці поза межами колонії".

Власенко також зазначив, що "німецькі лікарі заявили про хронічний та складний характер діагнозів, виявлених в результаті обстеження Юлії Тимошенко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко процитував висновки німецьких лікарів: Тимошенко потрібно лікувати у станціонарі

"Пенітенціарна служба знову займається провокаціями та розповсюджує брехню", - зазначив захисник.

Нагадаємо, що сьогодні Державна пенітенціарна служба заявила, що Тимошенко хоче лікуватися в німецькій клініці - Центрі спортивної науки та спортивної медицини клініки Шаріте у Берліні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко: Мама не може рухатися і постійно лежить

"12 березня поточного року під час відвідування лікарями у житловому приміщенні Качанівської виправної колонії Ю.Тимошенко не надала згоди на проведення медичного огляду, зокрема вимірювання температури тіла та артеріального тиску. Також вона категорично відмовилася від запропонованої німецькими та українськими лікарями програми подальшого консервативного і реабілітаційного лікування, наполягаючи на стаціонарному лікуванні за кордоном, а саме в Центрі спортивної науки та спортивної медицини клініки Шаріте (м. Берлін)", - повідомили в установі.

Зараз ви читаєте новину «Власенко заперечує, що Тимошенко хоче лікуватися у Берліні: "Це провокація і брехня"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі