понеділок, 12 березня 2012 20:37

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко відмовилася від рекомендацій німецьких і канадських лікарів

Тимошенко відмовилася від рекомендацій німецьких і канадських лікарів

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко відмовилася ознайомитися з остаточними рекомендаціями німецьких та українських лікарів, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

Як відомо, за результатами робочої зустрічі членів міжнародної медичної комісії з обстеження Тимошенко, зокрема німецьких та українських лікарів, були сформовані остаточні рекомендації щодо подальшого терапевтичного лікування засудженої.

"12 березня дані рекомендації було особисто вручено Тимошенко. Від підпису про ознайомлення з документом вона відмовилась, про що працівниками установи було складено відповідний акт", - йдеться у повідомленні прес-служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОБСЄ впевнені: Тимошенко - жертва політичних переслідувань

Тюремники також зазначили, що рекомендації лікарів передбачають медикаментозне лікування з подальшим здійсненням комплексу фізіотерапевтичних та реабілітаційно-оздоровчих процедур пацієнтці, усі умови для реалізації яких створені в межах медико-санітарної частини Качанівської виправної колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побачення з Тимошенко обійдеться в 420 гривень

"А відповідне обладнання для здійснення комплексу фізіотерапевтичних процедур надано установі управлінням охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації", - наголосили в прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відмовилася від рекомендацій німецьких і канадських лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі