понеділок, 11 березня 2013 06:55

Власенко вже 5 днів не з'являвся на публіці

Власенко вже 5 днів не з'являвся на публіці
Фото: tvi.ua

Захисник Тимошенко п'ять днів не з'являвся на публіці, а сьогодні його повинні допитувати в Генеральній прокуратурі, повідомляє Сьогодні.ua

Власенко, якого Вищий адміністративний суд 6 березня позбавив мандата народного депутата, досі не сказав ні слова про цей вердикт і в останні п'ять днів взагалі не з'являвся на публіці. Останньою його заявою, широко поширеною інтернет-ЗМІ, стали слова про виклик на допит до Генеральної прокуратури у понеділок, 11 березня.

"Мені вручили повістку до Генеральної прокуратури на допит у якості свідка по черговій абсурдній кримінальній справі", - заявив Власенко в минулий вівторок, 5 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейський парламент терміново обговорить справу Власенка

У якій справі призначено допит, він не уточнив, але нагадав, що без мандата народного депутата його можуть затримати на 72 години без пояснення причин.

Нагадаємо, Власенко не прийшов ні на засідання ВАСУ, де вирішувалося питання про його депутатські повноваження, ні на суд у справі по вбивству Щербаня, в якому підозрюють Тимошенко.

Самого Власенка в суді захищав Арсеній Яценюк, а на процесі по вбивству Щербаня інтереси Тимошенко представляв Андрій Кожем'якін. За словами одного з соратників Власенка Сергія Пашинського, той перебуває в Україні. Кожем'якін заявив, що захисник Тимошенко 7 березня був у відрядженні і готував скаргу до Європейського суду з прав людини, тому не прийшов до суду по Щербаню. А лідер "Свободи" Олег Тягнибок пояснив відсутність Власенка тим, що він відзначає День народження (7 березня Власенкові виповнилося 46 років).

Зараз ви читаєте новину «Власенко вже 5 днів не з'являвся на публіці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

72

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі