неділя, 07 серпня 2011 11:44

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко опротестує заборону мітингувати під Печерським судом

Власенко опротестує заборону мітингувати під Печерським судом

Апеляція на рішення суду щодо заборони проведення масових акції біля Печерського районного суду Києва вже підготовлена і буде подана найближчим часом.

Про це журналістам сказав народний депутат від БЮТ, колишній адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка зараз перебуває у Лук'янівському слідчому ізоляторі, Сергій Власенко, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Тут є одна проблема. Це рішення підлягає негайному виконанню, незалежно від того, призупинено воно чи ні. Але питання в іншому. Ми ж виконуємо рішення суду, не проводимо ніяких акцій", - наголосив він.

Власенко зазначив, що народні депутати проводять під стінами Печерського суду прийом громадян.

"Тому рішення на нас не розповсюджується. Згідно закону про статус народного депутата, нардепи проводять зустрічі з виборцями. Кількість громадян може бути необмежена", - сказав "бютівець".

Він розповів, що сам також проводить прийом громадян, відповідає на запитання людей.

Нагадаємо, окружний адміністративний суд Києва в ніч на неділю заборонив мирні зібрання опозиції біля Печерського райсуду і Лук'янівського СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «Власенко опротестує заборону мітингувати під Печерським судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі