пʼятниця, 27 квітня 2012 16:06

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко: бити Тимошенко наказав Пшонка

Власенко: бити Тимошенко наказав Пшонка
Сергій Власенко вимагає від Януковича звільнити Генпрокурора. Фото: obozrevatel.com

Депутат Верховної Ради від фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Власенко заявляє про те, що генеральний прокурор Віктор Пшонка особисто віддав команду проводити побиття колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко при доставці її з колонії до лікарні.

Про це він сказав журналістам біля Качанівській виправній колонії № 54 (Харків), повідомляють "Українські новини".

"З тієї інформації, яку Юлія Володимирівна отримала сьогодні, безпосередньою особою, яка давало команду проводити побиття за вказівкою Януковича, був особисто генеральний прокурор Пшонка", - сказав Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко попросила тюремників не доставляти її на суд

У зв'язку з цим він закликав президента Віктора Януковича відсторонити генпрокурора від виконання обов'язків до завершення розслідування застосування фізичної сили до екс-прем'єру.

Власенко підкреслив, що поки Пшонка буде виконувати обов'язки, не можна очікувати справедливого розслідування цієї події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Портніков показав фото Тимошенко із синцями на животі та руках

Депутат заявив, що його відповідне депутатське звернення передано до парламенту, воно буде зареєстровано і направлено Януковичу. Як повідомлялося, раніше Янукович доручив Генпрокуратурі розслідувати ситуацію з можливим побиттям Тимошенко при доставці її з колонії до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Власенко: бити Тимошенко наказав Пшонка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі