четвер, 15 листопада 2012 00:55

Владі краще назначити спікером або свою людину, або комуніста, якому вона довіряє - експерт

Владі краще назначити спікером або свою людину, або комуніста, якому вона довіряє - експерт
Михайло Погребинський. Фото: elektorat.te.ua

Владі краще назначити спікером або свою людину, або комуніста, якому вона довіряє.

Про це в ефірі 5 каналу сказав політолог Михайло Погребинський.

Відповідаючи на запитання, хто міг би стати спікером у новій Верховній Раді, експерт наголосив, що непогано було б, якби цю посаду віддали комуністам.

"Я думаю, що це непогана ідея. Мартинюк - досвідчення людина і міг би бути на цій посади. Тим більше, що у нього є співпраця з Партією регіонів, історія цієї співпраці. Просто навряд чи це станеться, хоча б тому, що є певні емоційні перестороги, пов'язані з тим,  "що скажуть на заході", - пояснив він.

Водночас, Погребинський додав: "Думаю, що якщо ця владі дійсно хоче продовжити своє існування як влада, вона має забути про те, "що скажуть на заході".

"Влада має призначити на посаду спікера або особисто свого, і не просто свого від Партії регіонів, а саме донецького, якому на сто відсотків вона довіряє, або комуніста, якому вона також довіряє і точно знає, що він не підведе. Я думаю, що насправді іншого шляху для самозбереження немає", - підкреслив політолог.

Нагадаємо, що неодноразово звучали різні варіанти імовірних кандидатур на посаду спікера як від влади, так і від опозиції. Зокрема зацікавлення цією посадою висловлювали віце-прем'єр Сергій Тігіпко і лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Владі краще назначити спікером або свою людину, або комуніста, якому вона довіряє - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі