середа, 25 липня 2012 14:50

Влада не хоче нічого нового казати, а опозиція не може - експерт про вибори

Влада не хоче нічого нового казати, а опозиція не може - експерт про вибори
Олексій Голобуцький: Вся інтрига виборів - хто буде першим. Фото: vkurse.ua

Уся інтрига виборчої кампанії полягатиме лише в тому, хто буде першим — Об'єднана опозиція чи Партія регіонів.

Таку думку висловив політолог Олексій Голобуцький.

Він переконаний, що те, що робить рух "ЧЕСНО" стане трендом цієї виборчої кампанії. Але загалом нічого нового ця кампанія не принесе.

"20 років ми до цього ішли, 20 років політичного цинізму, політичних маніпулювань, панування виключно чорних технологій. І ми дійшли до того, що реальна ситуація парадоксальна. Влада не хоче нічого нового казати, а опозиція не може нічого казати", - наголосив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краще б у Кличка взагалі не було реклами - експерт

Голобуцький додав, що, водночас, Наталія Королевська та Віталій Кличко свою передвиборну кампанію намагаються зробити на ідеї "нових політиків":

"На чому побудований успіх Королевської? Вона намагається дуже старими засобами через зовнішню рекламу сказати щось нове. У Кличка нове в тому, що у нас всі були — водії, масажисти, а зараз буде боксер. На жаль, більшість людей, які будуть за нього голосувати, ніколи не прочитають його програму і це буде голосування не за програму, не за економічну чи політичну позицію, а за харизматичного, симпатичного відомого боксера".

"Вся цікавість виборів — хто буде першим — Об'єднана опозиція чи Партія регіонів і чи зайде до парламенту Королевська і Тягнибок. Оце і вся інтрига", - підкреслив експерт.

Зараз ви читаєте новину «Влада не хоче нічого нового казати, а опозиція не може - експерт про вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі