четвер, 30 травня 2013 12:14

Влада хоче перенести київські вибори на 2015 рік, щоб вкрасти у киян можливість впливу на місто - Кличко

Влада хоче перенести київські вибори на 2015 рік, щоб вкрасти у киян можливість впливу на місто - Кличко
Фото: utro.ua

Лідер УДАРу Віталій Кличко заявив, що вибори до Київської міської ради та вибори київського міського голови можуть перенести на 2015 рік.

Про це він сказав під час брифінгу на Всеукраїнському з'їзді малого та середнього бізнесу.

"В мене є інформація, що влада, розуміючи, що вона не виграє ні в якому разі вибори в Києві і що у 2015 році вибір, хочуть відмінити вибори Київські міської ради та вибори київського міського голови. Хочуть перенести на 2015 рік, що означає знищення самоврядування, щоб у киян вкрасти можливість впливу на місто, в якому вони живуть", - наголосив він.

На запитання, чи готовий він балотуватися у мери, він сказав: "Я завжди готовий до будь-яких подій. Я знаходжуся в Україні, і політиці. Будемо робити все, щоб закони відповідали європейським стандартам, а не настроям однієї людини, яка вирішує, чи бути виборам. Прізвище цієї людини ми знаємо, і чиї інтереси сьогодні відстоюють суди. Якщо КС виносить рішення, не таке, яке відповідає Конституції, а таке, яке потрібно голові держави".

На всеукраїнський з'їзд не прибув жоден із запрошених міністрів. Також там не було представників КМУ та АП. Присутні були представники всіх парламентських фракцій.

Зараз ви читаєте новину «Влада хоче перенести київські вибори на 2015 рік, щоб вкрасти у киян можливість впливу на місто - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі