четвер, 07 липня 2011 09:46

Вітренко розкрила світову змову щодо знищення населення України

Вітренко розкрила світову змову щодо знищення населення України

Лідер Прогресивної соціалістичної партії (ПСПУ) Наталія Вітренко вважає, що урядовий законопроект про пенсійну реформу - це змова світового уряду для знищення народу України.

Про це політик заявила в коментарі Gazeta.ua.

"Це людиноненависницький закон. Це просто виконання рішень світового уряду зі знищення народу України", - зазначила Вітренко.

Вона підкреслила, що МВФ не вимагає обмежити апетити олігархів і повернути в Україну вивезені з країни 350 млрд.дол.

"Він не вимагає ввести прогресивну шкалу оподаткування, щоб знімати більш справедливі податки з людей, які мають більш високі доходи. Замість цього МВФ вимагає тупо і наполегливо провести таку пенсійну реформу, яка вдарить по інтересах десятків мільйонів людей і призведе до скорочення чисельності населення України" , - уточнила прогресивна соціалістка.

На її переконання, люди в Україні "будуть вимирати більш інтенсивно, оскільки їх будуть змушувати більш виснажливо і довше працювати".

"У нас сьогодні 62 роки середня тривалість життя чоловіків, 72 роки - жінок. А за новим пенсійним законом, вони у 60 років повинні вийти на пенсію, а потім 14 років чоловікам і 20 років жінкам будуть якісь страхові компанії виплачувати рівними частинами ними ж накопичені суми. Тобто чітко робиться ставка на те, що основна маса пенсіонерів просто не доживе до отримання своїх кровних грошей", - пояснила Вітренко.

"Не вирішується також в законопроекті питання про підвищення мінімальних пенсій. Це ще один факт геноциду проти народу України", - резюмувала політик.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада розглядатиме законопроект про пенсійну реформу у другому читанні.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко розкрила світову змову щодо знищення населення України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі