субота, 29 травня 2010 17:10

Вишиванюк готує Карпати до Олімпійських ігор

Вишиванюк готує Карпати до Олімпійських ігор

У 2022 році Олімпійські ігри можуть відбутися на "Буковині", таку думку на Раді регіонів у Львові висловив Президент України Віктор Янукович. Як пізніше виявилось Президент мав на увазі "Буковель" - гірськолижний курорт в Івано-Франківській області. Губернатор Прикарпаття радо підтримав ідею очільника держави і наказав своїм підлеглим готуватися до проведення змагань.

Як повідомили журналіста Gazeta.ua у прес-службі Івано-Франківської ОДА, губернатор твердий у своїх рішеннях, а сенсаційну новину вже офіційно оприлюднив.

"Наказав готуватися і апарату обласної ради і адміністрації, до Олімпійських ігор. Для цього ще, звичайно треба буде подати заявку в Міжнародний олімпійський комітет. Потім налагодити інфраструктуру курорту. Але, якщо в нас все буде належно підготовлене, то думаю рішення про проведення не забариться".

Новину Вишиванюк оголосив вчора вечором, одразу по приїзді зі Львова, в приміщенні Івано-Франківського академічного музично-драматичного театру імені Івана Франка, де відбувалося завершення мистецького проекту "Схід-Захід".

"Я хочу оголосити сенсаційну новину, сенсаційне рішення, яке Президент прийняв сьогодні на Раді регіонів у Львові – дати доручення Кабміну, облдержадміністрації і обласній раді готувати наші гори Карпати до проведення Олімпійських ігор-2022 року", - сказав Михайло Васильович до присутніх у залі.

Слова голови адміністрації люди привітали оплесками.

В Адміністрації "Буковелю" новині також зраділи. Та в свою чергу, як сказали кореспонденту Gazeta.ua , чекають від держави крім розмов ще й роботи.

"Буковель" позитивно сприйняв цю новину, але крім того, що така думка була висловлена, потрібна ще й величезна робота. Держава зі своєї сторони повинна багато зробити і вкласти. Але так як ми бачимо, якими темпами йде підготовка до проведення "Євро 2012", то з острахом приходиться думати, що ж буде з підготовкою до Олімпійських ігор і в якому році вони взагалі відбудуться. Зі своєї сторони, ми готові. Готові і інвестори вкладати гроші у розбудову курорту. Залишається чекати більш рішучих кроків від держави", - прокоментував новину Володимир Юзюк із прес-служби "Буковелю".

Зараз ви читаєте новину «Вишиванюк готує Карпати до Олімпійських ігор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі