середа, 12 лютого 2014 15:15

Викрадення Ігоря Луценка розслідують чотири слідчо-оперативні групи

Викрадення Ігоря Луценка розслідують чотири слідчо-оперативні групи

Громадський активіст та журналіст Ігор Луценко дає показання слідчим у справі свого викрадення 21 січня з Жовтневої лікарні столиці. Цим займається чотири слідчо-оперативні групи.
"Робота у райвідділках проводилася, були зусилля, - каже Луценко. - З другого боку - багато чого не робили. Зокрема, з відеокамерами навколо Жовтневої лікарні. Треба було одразу зібрати всі записи. Друге - добре відпрацювати телефон. Кажуть: суддя довго не дає дозволу взяти дані щодо мобільного зв'язку. У справі Павліченків в той же день отримали всю інформацію з телефонів у позасудовому порядку".
Мобільний телефон Ігоря Луценка викрадачі одразу забрали.
"Забрали також газовий балончик, гаманець із документами, картки, паспорт, код. Картками не користувались. Документи не повернули. На машині теж їздити не можу без прав, техпаспорта. Коли ключі від автівки знайшли, чомусь дуже зраділи. Для чого їм ключ? Забрали бронежилет, захисний щиток на руках у рукаві. Сто гривень віддали назад".
Продовження розмови з громадським активістом читайте у свіжому номері журналу "Країна".

Зараз ви читаєте новину «Викрадення Ігоря Луценка розслідують чотири слідчо-оперативні групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі