пʼятниця, 28 лютого 2014 03:07

Верховна Рада може ухвалити постанову про розпуск парламенту Криму — Куніцин

Верховна Рада може ухвалити постанову про розпуск парламенту Криму — Куніцин
Сергій Куніцин. Фото: tsn.ua

У Криму група людей під виглядом спроби отримати ширші повноваження для автономії ставить Крим на межі повної її втрати.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат від УДАРу, представник президента у Криму Сергій Куніцин.
 
"Вони повинні розуміти, що чим більше вони порушують Конституцію і закони, тим більше держава має право на легітимні кроки, починаючи від того, що у Верховній Раді можуть прийняти постанову про розпуск парламенту Криму", – наголосив Куніцин.
 
За його словами, особи, які роздмухують ситуацію у Криму і влаштовують провокації, повинні розуміти, що, намагаючись подати теперішню ситуацію кримчанам як благо, вони тим самим несуть в їхні домівки біду.
 
"Я хочу остудити всі гарячі голови. Я готовий зустрічатися з усіма, крім терористів. З ними треба розмовляти по-іншому і не допустити у країні свавілля. Я хочу, щоб це почули і Константинов, і Аксьонов, тому що для керівництва урядом Криму потрібно мати відповідну кваліфікацію і розуміти ступінь відповідальності перед людьми", – заявив представник президента у Криму.
 
Куніцин також зауважив, що не можна порівнювати взяття обласних державних адміністрацій в інших регіонах України, коли люди були озброєні максимум кийками, з захопленням у четвер уранці будинку парламенту Криму.

"Це були кваліфіковані, навчені люди, озброєні сучасною зброєю. Якщо проаналізувати досвід Афганістану, де вже 40 років іде війна, то можна сказати, що війну розв'язати просто, а вийти з неї практично неможливо. Це повинні розуміти всі причетні до провокацій", – підсумував Куніцин.

Зараз ви читаєте новину «Верховна Рада може ухвалити постанову про розпуск парламенту Криму — Куніцин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі