вівторок, 19 жовтня 2021 15:42

"Важкий комітет, там - Тимошенко, Королевська" - Арахамія пояснив, чому не женуть Третьякову

"Важкий комітет, там - Тимошенко, Королевська" - Арахамія пояснив, чому не женуть Третьякову
Королевська, яка зараз в ОПЗЖ, була у партії Тимошенко "Батьківщина".

Народну депутатку від "Слуги народу" Галину Третьякову не знімуть з посади голови Комітету з питань соціальної політики й захисту прав ветеранів.

Про це сказав журналістам голова президентської фракції Давид Арахамія.

"Це важкий комітет. Там є такі відомі, яскраві особистості з опозиції. Всі. Там і Юлія Володимирівна (Тимошенко. - Gazeta.ua) і Королевська. Це важкий комітет, насправді в ньому працювати не так легко", - пояснив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга" Третьякова сказала групі Коломойського розрахуватися з боргами - відео перепалки

"Завжди в соціальному комітеті яке питання? Всі хочуть соціальних благ. Це коштує десятки мільярдів гривень. Бюджет обмежений, треба якось розмазати гроші, яких не вистачає. Потім опозиція завжди каже, що треба всім надати ще по 100, і по 200 і по 300. А треба якимось чином це звести в державний бюджет. Це важка робота.

Ви ж бачите тільки висловлювання. Але ж треба бачити зокрема роботу.

Наприклад, у ЗМІ писали, що Третьякова вчинила атаку на профспілки. Розумієте, що таке майно профспілок? Воно було державне, зараз ні. Там сотні кримінальних справ, де просто розграбували. Третьякова драйвить цим процесом, звичайно менеджмент профспілок, які цим майном користуються, в тому числі списують з балансів профспілок, вони фактично ненавидять пані Третьякову. А я її за державницьку позицію поважаю.

І багато таких моментів, які на загал не відомі", - сказав Арахамія.

Позаминулого тижня Галина Третьякова прокоментувала смерть нардепа, члена групи "Партія "За майбутнє" Антона Полякова словами: "Як на мене, це мінус один ворог".

Такі слова обурили депутатську групу. Її співголова Тарас Батенко вимагав відкликати Третьякову з посади голови комітету й заявив, що вона не достойна бути нардепом.

Зараз ви читаєте новину «"Важкий комітет, там - Тимошенко, Королевська" - Арахамія пояснив, чому не женуть Третьякову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі