понеділок, 18 жовтня 2021 14:34

"Слуга" Третьякова сказала групі Коломойського розрахуватися з боргами - відео перепалки

"Слуга" Третьякова сказала групі Коломойського розрахуватися з боргами - відео перепалки
Перепалка трапилася у понеділок.

Між народною депутаткою від "Слуги народу", головою Комітету з питань соціальної політики й захисту прав ветеранів Галиною Третьяковою і співголовою депутатської групи "Партія "За майбутнє" Тарасом Батенком відбулася перепалка.

Це сталося на погоджувальній раді в понеділок.

Під час виступу Третьякової Батенко спробував її перебити. Було чути стукіт по столу.

"Щодо вас, Тарасе Батенко, який не заплатив заробітну плату в червні й липні працівникам офісу, який зараз виїжджає, то подбайте, будь ласка, насамперед про своїх людей", - сказала депутатка.

У перепалку втрутився спікер Руслан Стефанчук.

"Щодо ваших випадів, хочу сказати, що я люблю людей. І вас також. І поважаю ворогів", - продовжила Третьякова до Батенка.

Партію "За майбутнє", представником якої є бізнес-партнер олігарха Ігоря Коломойського, нардеп Ігор Палиця, президент Володимир Зеленський називав "Майбахом".

Депутати цієї групи голосували зі "слугами народу" за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вийшов на біржу, де до нього придивляються інвестори": політичне майбутнє Разумкова визначать лічені тижні

Позаминулого тижня Галина Третьякова прокоментувала смерть нардепа, члена групи "Партія "За майбутнє" Антона Полякова словами: "Як на мене, це мінус один ворог".

Такі слова обурили депутатську групу. Батенко вимагав відкликати Третьякову з посади голови комітету й заявив, що вона не достойна бути нардепом.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга" Третьякова сказала групі Коломойського розрахуватися з боргами - відео перепалки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі