понеділок, 28 лютого 2022 16:47

Вакарчук закликав росіян масово виходити на вулиці і пікетувати Путіна

Вакарчук закликав росіян масово виходити на вулиці і пікетувати Путіна
"Виходьте на вулиці, на майдани", - звернувся Вакарчук до росіян.

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук закликав росіян масово виходити на протести.

Про це він сказав у відеозвернення до громадян РФ.

"П'яту добу ваші літаки, танки, ракети, гранатомети вбивають мирних українських людей. П'яту добу наші діти народжуються у бомбосховищах. П'яту добу, і це жахливо, вони помирають від вашої зброї.

Цей жахливий злочин, якому не було рівних з Другої світової війни, не може бути виправдано жодною метою, тим більше - брехливою і надуманою", - заявив музикант.

Він закликав російських матерів зупинити своїх синів-солдат.

"Не дайте їм стати співучасниками страшного злочину. Поверніть їх додому живими, щоб вони не повернулися до вас додому у мішках", - сказав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вашими руками два довбо*ба Путін і Лукашенко роблять брудні справи" - Міхалок закликав білорусів не воювати з Україною

"Ви прийшли до нас зі зброєю вбивати наших людей і захоплювати нашу землю. І ми захищаємось і захищатимемося. Доти, доки останній солдат чужої армії не піде з нашої мирної землі.

Виходьте на вулиці, на майдани. Чим більше вас буде, тим менше страху. Зробіть так, щоби ця брудна війна нарешті закінчилася.

Від вас залежить. Вимагайте від Путіна і від верхівки влади Росії припинити це божевілля. Майбутнє вашої країни, ваших синів - у ваших руках", - заявив Вакарчук.

24 лютого Путін оголосив про початок "військової операції" в Україні. Кремль назвав воєнні злочини Росії проти України "звільненням від гніту".

Від дій російських військових злочинців в Україні серед мирного населення загинули 352 особи, зокрема 14 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук закликав росіян масово виходити на вулиці і пікетувати Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі