четвер, 06 лютого 2014 10:11

В урядовому кварталі побільшало силовиків - чекають на ходу "євромайданівців"

В урядовому кварталі побільшало силовиків - чекають на ходу "євромайданівців"
Фото: ipress.ua

У Києві в урядовому кварталі поблизу будівлі Верховної Ради України збільшено кількість співробітників МВС.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс- Україна", на Вул.Шовковична практично впритул в 2 ряди стоять автобуси з міліцією та співробітниками спецпідрозділу "Беркут"; вони в повній амуніції, зі щитами і в касках.

Напередодні комендант Майдану, народний депутат Андрій Парубій заявив про намір активістів у четвер пройти до Верховної Ради через урядовий квартал.

Тим часом, згідно з попереднім порядком денним, народні депутати планують розглянути проекти постанов про календарний план проведення 4-ї сесії Верховної Ради VII скликання та порядок денний сесії.

У проекті порядку денного також розгляд постанови про створення тимчасової спеціальної комісії парламенту з питань підготовки та узгодження законопроекту про внесення змін до Конституції України, що стосуються повернення до парламентсько-президентської форми правління.

Як раніше повідомлялося, в середу народні депутати не змогли прийняти календарний план 4 -й сесії.

Зараз ви читаєте новину «В урядовому кварталі побільшало силовиків - чекають на ходу "євромайданівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі