четвер, 11 березня 2010 22:17

В уряді Азарова 5 професорів і 6 докторів наук

В уряді Азарова 5 професорів і 6 докторів наук

Новопризначений міністр Кабінету Міністрів Анатолій Толстоухов розповів про професійні і освітні досягнення новоствореного уряду на чолі з прем"єр-міністром Миколою Азаровим.

"Середній вік членів уряду 51 рік", - повідомив він сьогодні ввечері в ефірі "5 каналу".

За його словами, 10 членів уряду мають дві і більше вищих освіти.

"19 мають вищу освіту, шестеро є докторами наук, 10 кандидатами. 5 членів уряду мають звання професора, 3 доцента. 14 осіб вже працювали у складі інших урядів. Більшість у двох урядах, якими керував Віктор Янукович. 14 членів Кабміну обіймали керівні посади у центральних та інших органах виконавчої влади. 28 мають стаж державної служби. 17 обирались народними депутатами двох і більше скликань. 5 були один раз обрані народними депутатами України, 7 членів уряду до парламенту не обирались", - розповів Толстоухов.

Що стосується Азарова, на переконання міністра, він пройшов школу як державну, так і партійно-політичну.

"Він - серйозний кризовий менеджер державного рівня", - підкреслив урядовець.

Толстоухов також вважає, що новостворена коаліція могла б мати ще більше голосів.

"Могло бути 250 і 270 народних депутатів відразу. Але це час, а його у нас немає. Я переконаний, що коаліція буде існувати у декількох вимірах: перший - це депутати, які поставили свої підписи, другий - це голоси, які ми будемо мати на табло. Коло і перших, і других буде змінюватись до 270", - припустив міністр.

Він додав, що як би парламентську більшість не називали - "душками" чи "тушками", але у цієї коаліції є конституційна перспектива.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В уряді Азарова 5 професорів і 6 докторів наук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі