четвер, 15 вересня 2011 17:34

В Україні вкотре повстала "Інтернет партія"

В Україні вкотре повстала "Інтернет партія"

В Україні зареєстровано чергову політичну партію - "Інтернет партію України", яка стала 190-ю парторганізацією в країні.

Реєстрацію здійснено на підставі рішення установчого партз'їзду, який відбувся 10 червня 2011 року, повідомляє прес-служба Міністерства юстиції України.

"Своєю метою партія визначила участь у розвитку суверенної, правової, соціально орієнтованої держави та сприяння формуванню і вираженню політичної волі громадян щодо побудови незалежної суверенної демократичної держави, утвердженню умов вільного розвитку особистості, захисту прав і свобод людини", - йдеться в повідомленні міністерства.

"Інтернет партію України" очолив Дмитро Голубов.

У Мін'юсті зазначають, що раніше партія з аналогічною назвою була зареєстрована 26 березня 2010 року. У травні 2011 року Мін'юст анулював реєстраційне свідоцтво політичної партії "Інтернет партія України".

Анулювання було здійснено відповідно до закону "Про політичні партії в Україні" на підставі постанови Окружного адміністративного суду міста Києва від 2 березня 2011 року. "Позовні вимоги мотивовані тим, що політична партія "Інтернет партія України" протягом шестимісячного строку не утворила і не зареєструвала свої обласні, міські, районні організації в більшості областей України, містах Києві, Севастополі та Автономній Республіці Крим, чим порушила вимогу ч.6 ст. 11 Закону України "Про політичні партії в Україні", - нагадують у Мін'юсті.

Зараз ви читаєте новину «В Україні вкотре повстала "Інтернет партія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі