середа, 09 листопада 2016 14:58

У Раді заговорили про відставку Луценка

У Раді заговорили про відставку Луценка
Фото: antikor.com.ua

Голова антикорупційного комітету Верховної Ради Єгор Соболєв ініціює відставку генерального прокурора Юрія Луценка.

Про це він повідомив у Facebook.

"Після розгляду нашим парламентським комітетом з протидії корупції результатів розслідування справ про терор проти Євромайдану я вирішив ініціювати відставку генерального прокурора Юрія Луценка. Із ним на чолі ГПУ не має жодних шансів на покарання цих злочинів, що має ключове значення в нашій новітній історії. Якщо терор проти Євромайдану не буде покараний, такий терор повториться. А покарання його виконавців і організаторів неминуче призведе до руйнації кругової поруки між нинішнім і колишнім керівництвом держави", - упевнений Соболєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Долю Януковича і Ко вирішуватимуть у Гаазі

Депутат наголосив, що іншого виходу не бачить.

"Це вже третій генпрокурор, чиєї відставки доводиться домагатися через саботаж справ Євромайдану. Але я вважаю, що іншого виходу не існує. Це наш обов'язок як представників людей у парламенті - виганяти скільки треба генпрокурорів, доки не отримаємо справжнього", - написав Соболєв.

Генпрокурор Юрій Луценко планує переговори з представниками Міжнародного кримінального суду в Гаазі щодо злочинів проти активістів Революції гідності.

Зараз ви читаєте новину «У Раді заговорили про відставку Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі