пʼятниця, 28 березня 2014 11:38

У Раді розповіли, коли оголосять результати розслідування по вбивству Музичка

У Раді розповіли, коли оголосять результати розслідування по вбивству Музичка
Сергій Соболєв. Фото: news2000.com.ua

Тимчасова слідча комісія з розслідувань обставин загибелі члена "Правого сектора" Олександра Музичка через 10 днів доповість про результати своєї роботи.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні журналістам у Верховній Раді сказав виконувач обов'язків керівника фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

За словами політикам, створення такої комісії відповідає вимогам "як нардепів, так і вулиці".

"Нам треба провести об'єктивне розслідування. За його наслідками ми будемо ухвалювати рішення", - сказав він.

Коментуючи ініціативу позафракційного нардепа Інни Богословської про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Соболєв наголосив:

"Це роблять ті самі депутати, які з парламентської трибуни заявляли, що треба припиняти вакханалію і зупиняти людей, які ходять по вулиці зі зброєю. Тепер ці депутати вимагають відставки Авакова? Тут треба розібратися, за чиїм дорученням вони діють: чи не йде воно від Володимира Путіна".

Соболєв пообіцяв, що Міністерство внутрішніх справ продовжить наводити порядок на вулицях, "де не має бути людей із незареєстрованою зброєю".

Зараз ви читаєте новину «У Раді розповіли, коли оголосять результати розслідування по вбивству Музичка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі