пʼятниця, 28 березня 2014 11:33

Богословська наполягатиме на відставці Авакова

Богословська наполягатиме на відставці Авакова
Інна Богословська. Фото: uapress.info

Позафракційна народний депутат Інна Богословська на наступному тижні підніматиме питання про відставку міністра МВС Арсена Авакова.

Про це вона сказала в інтерв'ю журналістам у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"У мене немає жодних особистих причин виступати проти Авакова, як і будь-якого нового міністра. Але сьогодні міністерство внутрішніх справ повинна очолювати професійна людина, яка має довіру в середовищі міліції, а також професійні навики керування цією складною структурою, а не популіст та емоційна людина як Аваков", - зауважила нардеп.

За словами Богословської Аваков є важливою фігурою в "шахах Тимошенко" у передвиборчій кампанії.

"Тому можна зрозуміти ту бучу, яка зараз піднялася в "Батьківщині". Вони будуть робити все, щоб домовитися у парламенті. Буде дуже складне питання", - наголосила політик. Вона пояснила, що головною притензією до міністра є те, що він з 27 лютого, коли був призначений на посаду нічого не зробив.

Богословська зауважила, що не притягнутий до відповідальності жоден, хто винен у розстрілі людей на Інституцькій, а також не покараний жоден корупціонер, який наніс шкоду державі. Натомість випустили всіх колишніх можновладців і дозволили сепаратиські дії в Криму.

Позафракційна народний депутат Інна Богословська зареєструвала проект постанови № 4597 про зняття з посади міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Зараз ви читаєте новину «Богословська наполягатиме на відставці Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі